Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g29g38kcal6.1g0g2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)29g20kcal3.5g0.9g0.3g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g15g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.2g8.3kcal0g2g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g171kcal19.8g7.8g7.8g0.4g
Valittu annoskoko78g86kcal9.9g3.9g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal5g2g2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958