Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 6.8g4.4kcal0g0.8g0g0.3g
Porkkana 18g5.9kcal0.1g1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g6g23kcal1.8g3.5g0.2g0.1g
Grahamjauho 4.7g15kcal0.5g2.9g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora culinesse2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g163kcal5.4g21.4g5.2g3g
Valittu annoskoko78g82kcal2.7g10.7g2.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal1.4g5.4g1.3g0.8g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237