Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 17g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, tuore15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 22g42kcal5.9g0g2g0g
Kurkku, tuore8.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 16g23kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g141kcal16.6g1.8g7.2g1g
Valittu annoskoko78g71kcal8.3g0.9g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal4.2g0.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751