Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 14g3.3kcal0.3g0.3g0g0.3g
Pinaatti 4.3g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 3.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)5.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.9g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g22kcal1.2g3g0g2g
Valittu annoskoko78g11kcal0.6g1.5g0g1g
Annoskoko puolitettuna39g6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Arvot/100g100g14kcal0.8g1.9g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795