Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty36g50kcal1.8g10g0.2g1.2g
Chorizo makkara, annos 100g24g62kcal2.6g1.2g5.3g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)15g3kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g248kcal9g23.8g12.6g2.4g
Valittu annoskoko78g124kcal4.5g11.9g6.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal2.3g6g3.2g0.6g
Arvot/100g100g159kcal5.8g15.2g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332