Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g28g70kcal4.8g0g5.6g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g8g26kcal1.1g0g2.4g0g
Paprika punainen 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g12g4.2kcal0.6g0.2g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g10g6kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.5kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g236kcal13.4g3.2g18.2g1g
Valittu annoskoko78g118kcal6.7g1.6g9.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal3.4g0.8g4.6g0.3g
Arvot/100g100g152kcal8.6g2.1g11.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393