Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,317g11kcal1.9g0.7g0.1g0g
Tomaatti 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio3.4g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g3.4g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Sieni tatti, hapero 19g5.3kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g119kcal12.2g4.4g5.6g1.4g
Valittu annoskoko78g60kcal6.1g2.2g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal3.1g1.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g76kcal7.8g2.8g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424284