Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)70g164kcal13.8g3g10.9g0g
Ruohosipuli, tuore7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g339kcal27.8g6.6g22.6g0.2g
Valittu annoskoko78g169kcal13.9g3.3g11.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g85kcal7g1.7g5.7g0.1g
Arvot/100g100g217kcal17.8g4.2g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155