Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g15g6.3kcal0.2g1.2g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)12g20kcal0.4g0.5g1.8g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g25g29kcal3.4g0.3g0.1g0g
Leivontamargariini Euroshopper2.4g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g162kcal8.6g6.2g8g0g
Valittu annoskoko78g81kcal4.3g3.1g4g0g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.2g1.6g2g0g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761