Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)24g28kcal0.7g1g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.10g35kcal1.3g6.8g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Tonnikala vedessä 18g19kcal4g0g0.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%5g14kcal1.5g0.1g0.9g0g
Katkarapu 5.9g4kcal0.9g0g0.1g0g
Oivariini, 750.3g2kcal0g0g0.2g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g5.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g230kcal19g16.2g10g1g
Valittu annoskoko78g115kcal9.5g8.1g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal4.8g4.1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g147kcal12.2g10.4g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427842