Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g1.8g0.5kcal0g0g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 30g6.1kcal0.2g1.2g0g0.2g
Cantaloupe meloni15g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mansikka 15g7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g6g19kcal1.3g0.1g1.5g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g121kcal3.6g7.2g8g1.4g
Valittu annoskoko78g60kcal1.8g3.6g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal0.9g1.8g2g0.4g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.6g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189