RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 43g46kcal8.2g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 8.6g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 17g28kcal0.5g0.5g2.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g4.3g12kcal0.4g2.2g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g180kcal18.8g6g8.4g1.6g
Valittu annoskoko78g90kcal9.4g3g4.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal4.7g1.5g2.1g0.4g
Arvot/100g100g115kcal12g3.8g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489