Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 43g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Atria sika-nauta jauheliha 23%21g58kcal3.6g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1.3kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.8g35kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g220kcal8g6.4g17.6g1.8g
Valittu annoskoko78g110kcal4g3.2g8.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal2g1.6g4.4g0.5g
Arvot/100g100g141kcal5.1g4.1g11.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428650