Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)34g43kcal6.4g1.2g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.2g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma23g27kcal0.7g1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g173kcal14.8g6.6g9.6g0.8g
Valittu annoskoko78g86kcal7.4g3.3g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal3.7g1.7g2.4g0.2g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431787