Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g5.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti x-tra22g18kcal3.8g0.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g130kcal8.8g8.6g6.6g0.6g
Valittu annoskoko78g65kcal4.4g4.3g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal2.2g2.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.6g5.5g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842