Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g17g70kcal4.2g0.3g5.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.3g17kcal1.4g0g1.2g0g
Ricotta, Castelli22g37kcal2.8g0.5g2.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g21kcal0.4g0.4g2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Voi 4.3g32kcal0.1g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g412kcal22g6.6g33g0.2g
Valittu annoskoko78g206kcal11g3.3g16.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g103kcal5.5g1.7g8.3g0.1g
Arvot/100g100g264kcal14.1g4.2g21.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194