Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 29g30kcal6.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )5.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.3g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 8.3g11kcal0.2g0.3g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g120kcal15g5.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko78g60kcal7.5g2.9g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal3.8g1.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g77kcal9.6g3.7g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341