Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 7.9g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g65kcal4.6g5g2.6g1.8g
Valittu annoskoko78g32kcal2.3g2.5g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1.2g1.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.2g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046