Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 14g32kcal2.7g0g2.4g0g
Porkkanaraaste 200g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.8g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu8.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g5.5g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.6g4.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g219kcal12.4g13.4g12.4g1.8g
Valittu annoskoko78g109kcal6.2g6.7g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal3.1g3.4g3.1g0.5g
Arvot/100g100g140kcal7.9g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260