Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 21g48kcal4g0g3.6g0g
Tomaattimurska 51g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.1g14kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g166kcal10.6g6g10.6g2g
Valittu annoskoko78g83kcal5.3g3g5.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.7g1.5g2.7g0.5g
Arvot/100g100g106kcal6.8g3.8g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425