Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g21g55kcal3.7g0g4.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.4g6kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g5.8g4.8kcal0.3g0.7g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g15g46kcal2.1g0.1g4.1g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g6.8g13kcal0.3g1.8g0.5g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g5g19kcal1.2g0g1.4g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g12g8.3kcal0g1.9g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g306kcal16g12.4g20.6g0.2g
Valittu annoskoko78g153kcal8g6.2g10.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal4g3.1g5.2g0.1g
Arvot/100g100g196kcal10.2g7.9g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667