Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 17g56kcal4.6g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 17g62kcal2.3g11.4g0.5g1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.4g15kcal1g0g1.2g0g
Tomaattipyree (Felix)4.3g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g22g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g309kcal19.2g25g13.8g2g
Valittu annoskoko78g155kcal9.6g12.5g6.9g1g
Annoskoko puolitettuna39g77kcal4.8g6.3g3.5g0.5g
Arvot/100g100g198kcal12.3g16g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710