Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g32g27kcal0.3g5.8g0.1g0.6g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g11g65kcal2.2g0.7g5.9g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g3.5g14kcal0.7g1.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g0.9g2.5kcal0g0.1g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g1.8g0kcal0g1.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.2g6.2kcal0.3g0.4g0.4g0.3g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g3g16kcal0.1g1.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g318kcal12g25g19.6g4g
Valittu annoskoko78g159kcal6g12.5g9.8g2g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal3g6.3g4.9g1g
Arvot/100g100g203kcal7.7g16g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520