J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g20g33kcal4g0g2g0g
Makaroni ( tumma Torino )15g52kcal2.7g8.8g0.6g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Milbona Maito rasvaton30g10kcal1g1.5g0g0g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g227kcal17g21.4g8.2g2g
Valittu annoskoko78g114kcal8.5g10.7g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal4.3g5.4g2.1g0.5g
Arvot/100g100g145kcal10.9g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750