Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g35g25kcal0.6g5.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g135kcal10.8g11.8g5g0g
Valittu annoskoko78g68kcal5.4g5.9g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.7g3g1.3g0g
Arvot/100g100g86kcal6.9g7.6g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673