TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g23g31kcal5.1g0g1.2g0g
Tomaattimurska 23g6.8kcal0.1g1.2g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen8.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Paprikajauhe 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g5.8g4kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g131kcal12.2g8.2g5g2g
Valittu annoskoko78g65kcal6.1g4.1g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal3.1g2.1g1.3g0.5g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755