Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g14g79kcal1.1g5.2g5.9g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g28g96kcal0.7g23.5g0.1g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Siirappi 7.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g664kcal5.4g89g31.8g1.6g
Valittu annoskoko78g332kcal2.7g44.5g15.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g166kcal1.4g22.3g8g0.4g
Arvot/100g100g425kcal3.5g57g20.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785