Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 21g7.4kcal1g0.4g0.1g0.5g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g7.9g1.1kcal0.2g0g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g5.3g9kcal0.1g0.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g36kcal2.6g1.6g1.8g1g
Valittu annoskoko78g18kcal1.3g0.8g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g9kcal0.7g0.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g23kcal1.7g1g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026