Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)32g36kcal4g0.6g1.9g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 6.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g108kcal9g8.2g3.8g2g
Valittu annoskoko78g54kcal4.5g4.1g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.3g2.1g1g0.5g
Arvot/100g100g69kcal5.8g5.2g2.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201