Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 9g80kcal0.1g0g9g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g6.2g22kcal0.4g4.7g0.1g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g33kcal0.2g0.3g3.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g272kcal1.4g10.2g25g0.4g
Valittu annoskoko78g136kcal0.7g5.1g12.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal0.4g2.6g6.3g0.1g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522