Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g13g26kcal2.2g0.3g1.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.6g7.4kcal0.1g0.1g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g103kcal5.4g8.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko78g51kcal2.7g4.1g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.4g2.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395