Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)10g45kcal2.2g0.4g3.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 31g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g8.3g23kcal2.4g0g1.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)4.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 17g22kcal0.4g0.5g2g0g
Tonnikala öljyssä 3.8g7.2kcal1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g258kcal13.8g15g15.2g0.8g
Valittu annoskoko78g129kcal6.9g7.5g7.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal3.5g3.8g3.8g0.2g
Arvot/100g100g165kcal8.8g9.6g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625