Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 22g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)22g5.4kcal0.2g1.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g5.4g16kcal0.9g0.1g1.3g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g5.4g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g217kcal14g11.2g12.8g1g
Valittu annoskoko78g109kcal7g5.6g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal3.5g2.8g3.2g0.3g
Arvot/100g100g139kcal8.9g7.2g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777