Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 17g5.9kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%34g58kcal3.3g2.5g3.7g0g
Paprika, punainen7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 18g24kcal0.7g4.6g0.2g0.2g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g193kcal9.8g15.6g9.6g1.4g
Valittu annoskoko78g97kcal4.9g7.8g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal2.5g3.9g2.4g0.4g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461407