Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g7.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne 7.2g4.9kcal0.4g0.7g0g0.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g14g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g39kcal2.4g6.2g0.2g1.4g
Valittu annoskoko78g20kcal1.2g3.1g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g10kcal0.6g1.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g25kcal1.5g4g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436