Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g25g24kcal1.7g3.2g0.1g1.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)27g8.1kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Makaroni, pasta 8.1g27kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Pinaatti 2.7g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g153kcal5.8g21.8g3.6g4.6g
Valittu annoskoko78g76kcal2.9g10.9g1.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal1.5g5.5g0.9g1.2g
Arvot/100g100g98kcal3.7g14g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284