Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 24g88kcal2g19.3g0.1g0.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 24g41kcal6.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Valkoviini kuiva 7g4.8kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g2.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g8.7g11kcal0.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g344kcal20.4g44g7.8g1g
Valittu annoskoko78g172kcal10.2g22g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal5.1g11g2g0.3g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.2g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680