Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g28g61kcal5.2g0g4.7g0g
Sika-nautajauheliha14g30kcal2.4g0g2.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 14g8.8kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Nokkonen (100g)3.4g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Korppujauho 1.7g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g3.4g10kcal0.6g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g261kcal20g8g16.6g0.4g
Valittu annoskoko78g131kcal10g4g8.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal5g2g4.2g0.1g
Arvot/100g100g167kcal12.8g5.1g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813