Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g26g95kcal3.6g18.5g0.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 26g8.9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Katkarapu pienet (pirkka)19g12kcal2.8g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g291kcal15.4g38.4g8.2g1.4g
Valittu annoskoko78g145kcal7.7g19.2g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal3.9g9.6g2.1g0.4g
Arvot/100g100g186kcal9.9g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886