Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%12g26kcal2.1g0g2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)15g6kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)12g3.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia7.4g11kcal1.3g0g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.9g9kcal0.2g0.2g0.9g0g
Makaroni, keitetty21g20kcal0.6g4g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g156kcal9.2g11.4g7.6g0.6g
Valittu annoskoko78g78kcal4.6g5.7g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.3g2.9g1.9g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.9g7.3g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48404