Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 4.3g13kcal0.8g0.1g1g0g
Tomaatti 6.9g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 10g37kcal1.4g6.8g0.3g0.6g
Porkkana 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 2.1g7.9kcal0.8g1g0g0.2g
Atria kevyt jauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g189kcal12g17.4g7g2.2g
Valittu annoskoko78g94kcal6g8.7g3.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal3g4.4g1.8g0.6g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964