Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali37g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa10g31kcal2.4g0g2.4g0g
Smetana4.4g17kcal0.1g0.1g1.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g191kcal11.8g5.2g13.8g2g
Valittu annoskoko78g96kcal5.9g2.6g6.9g1g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal3g1.3g3.5g0.5g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.3g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799