Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado23g11kcal0.1g2.5g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 22g7.3kcal0.4g0.9g0g0.6g
Parsa 18g2.8kcal0.2g0.2g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 2g17kcal0g0g2g0g
Hunaja 1.5g4.9kcal0g1.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea8.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g89kcal1.6g9.8g4g2g
Valittu annoskoko78g45kcal0.8g4.9g2g1g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal0.4g2.5g1g0.5g
Arvot/100g100g57kcal1g6.3g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739