Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Bataatti, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 10g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g96kcal4.4g11.4g3g3.6g
Valittu annoskoko78g48kcal2.2g5.7g1.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal1.1g2.9g0.8g0.9g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.3g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926