Rahkaletut-paistettuna

Sekoita ainekset ja anna vetäytyä 10 minuuttia
Paista pieniä (n. 0,5 dl taikinaa) lettuja

Lisätty paistorasva koko annokseen!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 536 grammaa

Ek3518
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g10g34kcal1.2g6.6g0.2g0.4g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 37g22kcal3.6g1.1g0.1g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g257kcal15.6g28g8.6g0.8g
Valittu annoskoko78g128kcal7.8g14g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal3.9g7g2.2g0.2g
Arvot/100g100g164kcal10g17.9g5.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55534