Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1g8.9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.2kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Punajuuri 40g15kcal0.4g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g69kcal1.6g9.6g2.4g3.6g
Valittu annoskoko78g35kcal0.8g4.8g1.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.4g2.4g0.6g0.9g
Arvot/100g100g44kcal1g6.1g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937