Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino11g37kcal2.5g5.7g0.4g0.6g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl11g4.1kcal0.1g1g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g9g22kcal1.6g0.1g1.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g18g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 25g3.3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g181kcal9.2g16.4g8.6g1.8g
Valittu annoskoko78g91kcal4.6g8.2g4.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal2.3g4.1g2.2g0.5g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.5g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565