Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.6g1.8kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)14g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Nauris 5.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Paprika, punainen8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g57kcal2.4g7.4g1.4g2.4g
Valittu annoskoko78g29kcal1.2g3.7g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.6g1.9g0.4g0.6g
Arvot/100g100g37kcal1.5g4.7g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753