Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Paprika punainen 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Ketsuppi, Heinz1.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g86kcal6.4g7.2g3g1.2g
Valittu annoskoko78g43kcal3.2g3.6g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal1.6g1.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.6g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019