Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)20g41kcal4.7g0g2.6g0g
Ruohosipuli 2.6g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale10g34kcal2.2g0g2.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g33g22kcal0.5g4.9g0g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.9kcal0.2g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g211kcal15.2g10.6g11.8g0.2g
Valittu annoskoko78g106kcal7.6g5.3g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal3.8g2.7g3g0.1g
Arvot/100g100g136kcal9.7g6.8g7.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576